Getting My بیماری سلیاک دهم To Work
Getting My بیماری سلیاک دهم To Work
Blog Article
با دکتر بابک ثابتی متخصص روانپزشک، درباره «نشخوار فکری» صحبت کردیم. چیزی که به تدریج باعث کاهش عملکرد ذهنی…
افرادی که به سلیاک مبتلا هستند، در تمام طول عمر این بیماری را همراه خود خواهند داشت.
با صدمه دیدن دریچه بین مری و معده، غذایی که شخص میخورد یا نوشیدنی که میآشامد از معده وارد مری میشود که رفلاکس نامیده میشود. رفلاکس یکی از مشکلات رایج دستگاه گوارشی است که باعث حرکت سریع غذا در دستگاه گوارش و در نتیجه مدفوع زردرنگ میشود.
● اکثر مردم متوجه می شوند که حذف گلوتن از رژیم غذایی شان علائم آنها را تا حد زیادی بهبود می بخشد و به روده اجازه می دهد تا بهبود یابد.
برای مدیریت رژیم غذایی کودکتان می توانید از یک متخصص تغذیه کودکان کمک بگیرید و از آسیب بیشتر دستگاه گوارش جلوگیری کنید.
بیماری سلیاک قابل درمان نیست و تنها راه اینست که در طول دوره زندگی کودک یک رژیم غذایی فاقد گلوتن داشته باشد. درمان بیماری سلیاک در کودکان معمولا به واسطه پرهیز از مواد غذایی حاوی گلوتن انجام می شود.
نوزاد یا کودک نوپایی که مبتلا به بیماری سلیاک است، بیماری سلیاک و حساسیت به گلوتن ممکن است دچار اسهال مزمن یا یبوست نیز شود، اگرچه مطالعات پزشکی نشان میدهد این نشانه در بزرگسالان بیش از کودکان دیده میشود.
آزمایش های آنتی بادی اندومیزیال و ترانس گلوتامیناز بافتی دو آزمایشی است که معمولا برای این بیماران انجام می شود.
معمولا بعد از مثبت شدن آزمایش خون، پزشک نمونه برداری از روده را برای تشخیص قطعی بیماری انجام میدهد.
نشان می دهد: به عبارت دیگر، شما دچار اسهال شده اید. این بدان معناست که مدفوع خیلی سریع در روده حرکت می کند و به مدفوع سالم تبدیل نمی شود.
چنین کودکان و بزرگسالانی که رژیم غذایی بدون گلوتن را رعایت نکنند، در معرض خطر جدی ابتلا به سرطان روده کوچک و لنفوم روده قرار میگیرند.
رژیم غذایی فاقد گلوتن به نوزادان و کودکان مبتلا به سلیاک کمک میکند تا رشد طبیعی خود را بازیابند و افزایش وزن را از سر بگیرند.
مدفوع سالم می تواند به اندازه افرادی که آن را تولید می کنند متنوع و منحصر به فرد باشد.
با این ایدهها، از فضای زیر راه پله استفاده کن